About

OUR STORY

About Us

A place to breathe.

Allting började med att ett intresse för kost och hälsa började gro fram. Detta intresse fick Mr Kiwano att börja studera inom ämnet, det tog inte speciellt lång tid innan han förstod vilken viktig inverkan kosten hade för vår hälsa. Efter många timmars studerande om kost så var det tre ämnen som åter på gång återkom dessa var vitaminer, mineraler och fibrer. Kroppen behöver dessa tre delar för att få möjligheten att fungera optimalt. Under tiden som Mr Kiwano studerade så experimentera han på sig själv. Han ökade intaget av frukter och grönsaker i sin dagliga kost och efter förvånansvärt kort tid började han känna sig piggare under dagen, sov bättre om natten och vart inte sjuk lika ofta. Hans vänner brukar fråga han hur många timmar hans dygn är de påstår ”han får så mycket gjort” påstår dem. Detta kan mycket väl vara sant då han får i sig bra näring som ger han energi att hålla igång. Sedan om sanningen skall fram så har han precis lika många timmar på ett dygn som du har. 

Mr Kiwano tänkte ”är det verkligen så enkelt” för att bli säker på detta så började han övertala nära vänner att prova tillföra mer frukt och grönt i vardagen och de upplevde väldigt liknande resultat. Det är alltså så enkelt att öka sin livskvalité tänkte Mr Kiwano

Nästa steg var att få med så många som möjligt på resan mot en ökad livskvalité. Det föll så bra in att Mr Kiwano var på besök i Stockholm och i samma ögonblick som han tänkte ”hur skall jag nå ut till allmänheten” så passerade han en juicebar. Det var ju perfekt, frukt och grönt på samma ställe. Från idé till verklighet nu öppnar han Östersunds första juicebar, Kiwano juicebar!

Namnet Kiwano juicebar kommer från den tropiska frukten kiwano vilket är en tropisk frukt som växer i delar utav Afrika och Australien. Frukten har ett tilldragande yttre samt en spännande blandning av både färg och smak på insidan. Till att börja med så har den ett gul/röd flammigt skal med taggar på. Sedan när man skär upp frukten så kommer man åt ett limegrönt fruktkött som påminner om passionsfrukt till textur och en salig blandning av lime och banan till smak. Denna frukt väckte verkligen min nyfikenhet och jag hoppas att kunna väcka eran nyfikenhet med Kiwano juicebar.

Kiwano juicebar är mer än bara en juicebar som tillägg till juicer, smoothies och hälsoshots  så har Kiwano juicebar även frukost och lunch erbjudanden för gästerna. Det kommer bland annat serveras smoothiebowls till frukost och olika soppalternativ för lunch gästerna. Kiwano juicebar vill ge allmänheten ett nyttigare frukost, lunch och även fika alternativ. Vi vill att du på ett snabbt och enkelt sätt skall kunna välja hälsosammare näring som förhoppningsvis ökar din livskvalité. 

 


TALK TO US, WE ARE KIND AND AWESOME

Mr Kiwano

”I want to offer you the opportunity for good nutrition and vitamins that hopefully increase your life quality”